Credit Expo 2018


Maxcredible nieuwe hoofdsponsor Credit Expo 2018 t/m 2020

 

MaxCredible, marktleider op het gebied van Customer Credit Management Software, is met ingang van 2018 hoofdsponsor van Credit Expo, het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector. Beide organisaties stellen zich ten doel het vakgebied Credit Management in Nederland naar een hoger niveau te tillen door nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en innovaties aan te jagen.

 

Eric van de Beeten, DGA MaxCredible: “We hebben jarenlang gewacht tot de positie voor het hoofsponsorschap op het gebied Credit Management software beschikbaar kwam.

Nu de kans zich voordeed, hebben we het met beide handen aangegrepen. Net als bij de Vereniging voor Credit Management (MaxCredible is sinds vijf jaar vertegenwoordigd in het bestuur) dragen wij significant bij aan de ontwikkeling en uitvoering van ’s werelds enige Cash Game en zijn we actief betrokken bij het opzetten van het European Credit Management Innovation Center (ECMIC). Ook het hoofdsponsorschap van de Credit Expo geeft ons de mogelijkheid om bij te dragen tot de verdere ontwikkeling van Credit Management. Op de Credit Expo 2018 zal MaxCredible bezoekers onder meer het “First Contact to Cash“ (FCTC) platform tonen. Dit platform achterhaalt de Order to Cash platforms die beschikbaar zijn of in de maak zijn. Het managen van het collection proces begint immers reeds bij het “prospecten” niet pas bij het plaatsen van een order. De Credit Manager moet een belangrijke stem hebben in het bepalen welke klanten het bedrijf wil verkrijgen. De opeenvolgende acties: sales, crm, cpq, billing en creditmanagement zijn immers naadloos met elkaar verbonden.”

 

Serge van Groningen, organisator van de Credit Expo. “Wij zijn zeer verheugd met MaxCredible als nieuwe hoofdsponsor op het gebied Credit Management software. Het feit dat MaxCredible het contract voor de komende drie jaar heeft getekend steunt ons in onze ambities om de Credit Expo verder door te laten groeien in zowel Nederland als België. MaxCredible denkt op alle fronten actief met onze plannen mee. Zij zijn enthousiast, denken out-of-the-box en zijn betrokken bij alle belangrijke ontwikkelingen binnen het vakgebied. We kijken uit naar de samenwerking.

Over MaxCredible,

MaxCredibe gaat voor de “Best Of Breed”. De allerlaatste technologische ontwikkelingen worden toegepast om de gebruiker de best mogelijke software te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. MaxCredible wordt niet gehinderd door erfenissen uit het verleden. Geen compromis wordt geaccepteerd: alleen het allerbeste is goed genoeg voor de gebruiker. MaxCredible werkt al meer dan 15 jaar single SAAS. MaxCredible werkt daarnaast samen met kwaliteitspartners voor aanvullende diensten en producten. Deze focust betaalt zich voor de gebruiker uit in de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Geen verassingen met consultancy of andere verborgen kosten maar een abonnement met een vaste prijs per gebruiker. Vanaf dag één weet u waar u aan toe bent. MaxCredible Customer Credit Management is bovendien ook beschikbaar op de wereldwijde AppExchange van Salesforce. Kijk voor meer informatie op: www.maxcredible.com

 

Over Credit Expo

Credit Expo is het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Daarmee biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management. Credit Expo wordt jaarlijks door ruim 1600 credit management professionals bezocht. Kijk voor meer informatie op www.creditexpo.nl/event

Credit Expo 2018

Speakers


https://maxcredible.secure.force.com/servlet/servlet.ImageServer?id=0151p000006aWrQAAU&oid=00D24000000kKK7EAM

Marijke Stokkelaar

Location


Credit Expo 2018
  • NBC Congrescentrum

  • Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland.
  • Blokhoeve 1
  • 3438 LC Nieuwegein
  • Nederland

Event Program


09:00 - 18:00 Inloop op de First Contact to Cash Stand

U bent welkom vanaf 9.00 uur. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen van MaxCredible, zelfstandig en als onderdeel van het First Contact to Cash platform

Ontdek de nieuwste functionaliteiten  en oplossingen om kredietrisico's te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder uw klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Inloop op de First Contact to Cash Stand
10:30 - 10:15 Inspiratiesessie FIRST CONTACT TO CASH.

Zaal EH.2

First contact to Cash:

Het gehele proces van het eerste contactmoment tot en met de betaling van de factuur.

Startte vroeger het contact tussen debiteuren beheer en de klant bij het plaatsen van de order, nu kan het starten bij het eerste contact, het prospecten. CRM, Billing en CreditManagement worden geintegreerd in 1 proces.

Door verregaande integratie van de processen en sneller incaseren wordt minder papier, tijd en geld verspild en draagt u tegelijkertijd bij aan een duurzamere samenleving.

“Order to Cash” wordt "First Contact to Cash". Billing en Credit management worden “Sales Support” en maken een geïntegreerd onderdeel uit van het Customer Relationship Management.

Inspiratiesessie FIRST CONTACT TO CASH.
13:00 - 14:15 Cases MaxCredible

WAAROM ALLEEN “FIRST CONTACT TO CASH“ TOT MAXIMAAL RESULTAAT KAN LEIDEN IN CREDIT MANAGEMENT

Deze sessie is uitsluitend toegankelijk op basis van een persoonlijke uitnodiging door MaxCredible. Moderator: Sandy Nijhuis.

13:00 - 14:15

Zaal 20

Rondetafelsessie

De laatste stand der techniek: Salesforce CRM kennis en kunde wordt geïntegreerd met ordering, billing en credit management kennis en kunde. Tevens introduceert de inleidende spreker het revolutionaire concept “clean turnover”.

De eerste optimalisatie in het credit management proces heeft jaren geleden geleid tot “order to cash“. Een uitstekende ontwikkeling maar door voortschrijdend inzicht blijkt “order to cash“ een sub-optimalisatie te zijn.

Doordat Marketing en Verkoop geen onderdeel uitmaken van het (geïntegreerde) proces zijn zij zich niet bewust van de problemen die zij verder op in de credit management proces creëren. Vele besluiten en acties van Marketing en Verkoop moeten daardoor verderop in het proces gecorrigeerd worden waardoor tijdverlies en kosten toenemen. Het maximale resultaat is dus niet bereikbaar.

Is het niet veel beter om marketing en sales onderdeel te maken van het proces en structureel mee te laten beslissen over het proces? Is het niet beter om marketing en sales medeverantwoordelijk te maken voor de uitkomst van het integrale credit management proces?

Wat kunnen we leren van moderne bedrijven die dit vanaf dag één geïntegreerd hebben in hun businessplan en uitvoering? Is door de stand der techniek de integratie van het bepalen van doelgroepen en het eerste klanten contact tot en met het samenstellen van de order, het factureren, het opvolgen van de betalingen mogelijk? Moet de huidige IT-infrastructuur ingrijpend veranderd worden of is het door de nieuwe techniek mogelijk dit te doen door middel van een eenvoudige “add-on“ (toevoeging ipv vervanging). Kan er gebruik gemaakt worden van de bestaande IT-infrastructuur?

Deze vragen en nog meer zullen beantwoord worden in deze sessie zodat duidelijk wordt dat alleen een volledig geïntegreerd credit management proces kan leiden tot maximaal resultaat en dat de stand der techniek dit vandaag mogelijk maakt

 

17:00 - 18:00 Netwerkborrel

Als afsluiting van het evenement bieden wij een netwerkborrel aan, waar ruimte is voor discussies, opinies en tips. Geniet van een heerlijk koud pilsje of een glas wijn, en breidt uw netwerk uit.

Netwerkborrel
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management