Wat doet u het liefste in ruil voor een beloning?


Helpt u ons met het invullen van de volgende vragen? Dan krijgt u een uitnodiging voor de aankomende MaxCredibe partner borrel.

U als professional op het gebied van creditmanagement vragen wij 3 minuten van uw tijd om ons partner programma aan te scherpen.

Een partnerschap met MaxCredible brengt mooie cross- en upsell-mogelijkheden met zich mee. Je kunt jouw klanten een wereldwijd bewezen oplossing bieden die snel zichtbare resultaten oplevert. MaxCredible biedt jou de juiste kennis en support om ervoor te zorgen dat jij jouw netwerk snel uitbreidt en meer sales gaat genereren.

MaxCredible gelooft in lange termijn relaties, met onze klanten en met onze partners. Door continu in elkaar te investeren bouwen we een respectvolle relatie waarin zowel commercieel succes als een inspirerend partnership belangrijk zijn. Trainingsprogramma’s, kennisdeling en marketing ondersteuning zijn de basis voor ieder MaxCredible partnership. Je wordt ondersteund door een toegewijd team op alle gebieden, zo profiteer je als partner van onze kennis en kunde.

Hoe ziet u een partnership met MaxCredible voor u? Beantwoord de volgende vragen.


 Bent u geïnteresseerd in leads voor uw werkzaamheden?

 Waar ligt uw specialiteit?

 Van welke klantengroepen heeft u ervaring?