Functionaliteiten garantie op de MaxCredible applicatie


MaxCredible klanten en partners profiteren van de voorsprong door innovatie die de MaxCredible applicatie onafgebroken biedt. Innoveren zit in het DNA van MaxCredible en ingebouwd in de bedrijfsvoering.

Allemaal ten gunste van de klanten en partners. Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product. Voor een overzicht van de meer dan 35 innovaties die MaxCredible in Credit Management heeft doorgevoerd Klik hier.


De MaxCredible gebruikers en partners kunnen verwachten dat de MaxCredible applicatie ver vooruit blijft lopen op de concurrerende producten. Alle wensen m.b.t. het product zullen blijvend geïntegreerd worden.

''Geef uw wensen voor wat betreft functionaliteiten en MaxCredible integreert deze kosteloos in de applicatie“ door via 020 3449070 of kortenhoeven@maxcredible.com

Wij houden u via de MaxCredible nieuwsbrief op de hoogte van aankomende innovaties van de MaxCredible applicatie aangevraagd door u en collega gebruikers.

 

Functionaliteiten garantie op de MaxCredible applicatie

Steek er boven uit met een VVCM opleiding. 50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.


Wat kan het VVCM Credit Management Opleidingspakket voor u betekenen?


Wilt u een stap vooruit in uw loopbaan? De VVCM biedt drie gerenommeerde en hoog gewaardeerde opleidingen op het gebied van credit management:

Certified Credit Practitioner® (mbo+)
Certified Credit Controller® (ho)
Certified Credit Manager® (hbo+)


De opleidingen leiden u door het vakgebied heen, zowel op operationeel, tactisch als op strategisch niveau. Alle drie zijn door het CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) erkend.

Voor nadere info ga naar opleidingen.vvcm.nl

Profiteer van het aanbod
Steek er boven uit met een VVCM  opleiding.  50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management