Waarom 'first contact to cash' leidt tot meer controle en winst


Waarom 'first contact to cash' leidt tot meer controle en winst

Zoals je inmiddels weet is MaxCredible beschikbaar op de AppExchange. de wereldwijde App supermarkt van Salesforce. De “First Contact To Cash“ oplossing van MaxCredible draait op Salesforce.

Het is bekend  dat credit management moet starten bij de prospect en niet bij de order. MaxCredibles nieuwe technologie maakt dat mogelijk. Door direct te koppelen met crm en e billing is het debiteuren beheer voor de toekomst nu al mogelijk. MaxCredible levert als enige in de wereld deze applicatie.

Lees de whitepaper met de achtergronden.

Onze klanten profiteren gratis van innovatieve doorbraken. Onze technologische doorbraken maken het mogelijk meer (functionaliteiten) te leveren voor dezelfde en zelfs in een groot aantal gevallen een lagere prijs. MaxCredible doet u bij regelmaat prachtige aanbiedingen. Hierdoor blijft MaxCredible belofte waarmaken, “de hoogst mogelijke kwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs“.

Steek er boven uit met een VVCM opleiding. 50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.


Wat kan het VVCM Credit Management Opleidingspakket voor u betekenen?


Wilt u een stap vooruit in uw loopbaan? De VVCM biedt drie gerenommeerde en hoog gewaardeerde opleidingen op het gebied van credit management:

Certified Credit Practitioner® (mbo+)
Certified Credit Controller® (ho)
Certified Credit Manager® (hbo+)


De opleidingen leiden u door het vakgebied heen, zowel op operationeel, tactisch als op strategisch niveau. Alle drie zijn door het CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) erkend.

Voor nadere info ga naar opleidingen.vvcm.nl

Profiteer van het aanbod
Steek er boven uit met een VVCM  opleiding.  50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management