MaxCredible Salesforce App


MaxCredible Salesforce App

De Salesforce Worldtour was afgelopen week in Amsterdam.

De laatste ontwikkelingen werden gepresenteerd waaronder ook de aanpassingen om AVG/GDPR te ondersteunen die Maxcredible uiteraard ook integreert om u te helpen om aan deze wetgeving te voldoen. 

Met MaxCredible profiteert u altijd van innovaties op technisch gebied en op het vakgebied.

Via de Salesforce AppExchange kunt u MaxCredible zelf 3 maanden gratis uitproberen. MaxCredible heeft hiertoe een demo gemaakt inclusief data. Dit stelt u in staat de MaxCredible functionaliteiten uit te proberen als ook de look and feel te proeven. 

Op het moment dat u het MaxCredible product uitprobeert wordt MaxCredible daar automatisch van op de hoogte gesteld en neemt contact op. 

Op het moment dat u aan een persoonlijk bezoek toe bent maken we daar een afspraak voor. Op dat moment kunnen we snel schakelen omdat u het product al aardig kent en de juiste vragen kunt stellen alvorens tot aankoop over te gaan. 

U kunt de MaxCredible App 
gebruiken als losstaande applicatie of als onderdeel van uw bestaande Salesforce omgeving zodat uw CRM en uw Credit Management direct geintegreerd zijn.

Ga snel naar de site en start uw trial.

Steek er boven uit met een VVCM opleiding. 50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.


Wat kan het VVCM Credit Management Opleidingspakket voor u betekenen?


Wilt u een stap vooruit in uw loopbaan? De VVCM biedt drie gerenommeerde en hoog gewaardeerde opleidingen op het gebied van credit management:

Certified Credit Practitioner® (mbo+)
Certified Credit Controller® (ho)
Certified Credit Manager® (hbo+)


De opleidingen leiden u door het vakgebied heen, zowel op operationeel, tactisch als op strategisch niveau. Alle drie zijn door het CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) erkend.

Voor nadere info ga naar opleidingen.vvcm.nl

Profiteer van het aanbod
Steek er boven uit met een VVCM  opleiding.  50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management