MaxCredible implementeert DKIM om mailverkeer te beveiligen.


MaxCredible implementeert DKIM om mailverkeer te beveiligen.

Herinnering niet ontvangen? 
Mail wordt door MaxCredible verstuurd namens de klant. Om dit veilig te doen en te voorkomen dat spamfilters de mail weigeren worden de nieuwste beveiligingstechnieken gebruikt. Zo weet u zeker dat uw herinneringen aankomen en dat er onderweg niet mee geknoeid is om bijvoorbeeld een ander banknummer in te voegen.

Naast het gebruik van zgn SPF records waarmee wordt aangegeven dat de server van MaxCredible mails namens de klant mag versturen hebben we nu ook DKIM geïmplementeerd.

DKIM zorgt er voor dat mails worden gemarkeerd als onveilig als er onderweg iets is veranderd aan de inhoud van de mail of aan informatie over onder andere de afzender en de geadresseerde. 

Wat er vervolgens moet gebeuren met zo'n mail, (weggooien,  in de ongewenste mail of accepteren) wordt bepaald door regels die de klant opgesteld heeft met het zgn DMARC. Dat moet u als klant zelf implementeren.

Functionaliteiten garantie!


Bent u het zat om elke keer tegen creditmanagement software aan te lopen die belangrijke functionaliteiten missen? Goed nieuws, vanaf nu heeft u daar geen last meer van, want MaxCredible heeft een functionaliteiten garantie!

Heeft het management wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Vraag een gratis demo aan
Functionaliteiten garantie!
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management