MaxCredible dankt u voor een geweldig 2016 .


MaxCredible dankt u voor een geweldig 2016 .

In 2016 hebben we weer vele nieuwe klanten mogen verwelkomen en hebben bestaande klanten verder uitgebreid door meer departementen te betrekken bij credit management. We danken onze bestaande en nieuwe klanten voor het vertrouwen dat zij in ons stellen.

Van de MaxCredible belofte , voorsprong door innovatie , zullen onze klanten ook in 2017 weer profiteren. 40 % van de omzet in 2016 is geïnvesteerd in product ontwikkeling en dat zal ook in 2017 plaats vinden. Hierdoor neemt de single SAAS applicatie van MaxCredible nog verder afstand van de markt. Geen tijd wordt er verloren en kosten worden er gemaakt aan fusies en integraties . De gehele focus ligt op het leveren van de beste SAAS credit management oplossing tegen de laagst mogelijke prijs. Kosten die niets toevoegen aan het product worden dan ook niet gemaakt waardoor MaxCredible de laagste prijs in de markt op eenvoudige wijze blijft bieden.

De single focus maakt het ook mogelijk om via de Salesforce App Exchange de wereld markt te betreden. De single SAAS MaxCredible applicatie wordt al sinds jaren gebruikt in 18 landen. Dit aantal zal verder groeien door onze internationale klanten en de wereld AppExchange van Salesforce.

Het laatste maakt ook de “First Contact To Cash “oplossing van MaxCredible mogelijk. Alom is bekend in de wetenschap dat credit management moet starten bij de prospecting en niet bij de order. MaxCredibles nieuwe technologie maakt dat mogelijk. Door direct te koppelen met crm en e billing is het debiteuren beheer voor de toekomst nu al mogelijk. MaxCredible levert als enige in de wereld deze applicatie.

Onze klanten profiteren gratis van deze innovatieve doorbraken . Deze technologische doorbraken maken het mogelijk meer ( functionaliteiten ) te leveren voor dezelfde en zelfs in een groot aantal gevallen een lagere prijs. MaxCredible voert dan ook weer in 2017 geen prijsverhogingen door en doet u bij regelmaat prachtige aanbiedingen . Hierdoor blijft MaxCredible belofte waarmaken , “ de hoogst mogelijke kwaliteit voor gegarandeerd de laagst prijs “. Lees meer hierover op de MaxCredible website onder nieuws .

Functionaliteiten garantie!


Bent u het zat om elke keer tegen creditmanagement software aan te lopen die belangrijke functionaliteiten missen? Goed nieuws, vanaf nu heeft u daar geen last meer van, want MaxCredible heeft een functionaliteiten garantie!

Heeft het management wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Vraag een gratis demo aan
Functionaliteiten garantie!
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management