MaxCredible betaald €500,- per gevonden bug


MaxCredible betaald €500,- per gevonden bug

MaxCredible voorsprong door innovatie is voortdurend opzoek naar verbeteringen mbt. de MaxCredible Customer Credit Management applicatie.

De feedback/input van onze klanten staat bij MaxCredible centraal. Wij luisteren aandachtig naar wat de klant te zeggen heeft en bieden ten alle tijden een passende oplossing die niet alleen voorziet in de behoeften, maar ook in de wensen van de klant. In perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product. 

Naast de functionaliteiten garantie hecht MaxCredible veel waarde aan de gebruikerservaring. De input van onze gebruikers helpt ons de applicatie effectiever in te richten. Met minder stappen meer bereiken. 

Wij zijn ervan overtuigd dat de MaxCredible applicatie geen bugs bevat. Wij dagen onze gebruikers graag uit, voor iedere bug dat wordt gevonden in de MaxCredible applicatie krijgen gebruikers 500 EURO. 

Vraag naar de voorwaarden.

Functionaliteiten garantie!


Bent u het zat om elke keer tegen creditmanagement software aan te lopen die belangrijke functionaliteiten missen? Goed nieuws, vanaf nu heeft u daar geen last meer van, want MaxCredible heeft een functionaliteiten garantie!

Heeft het management wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Vraag een gratis demo aan
Functionaliteiten garantie!
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management