Hotelschool The Hague breidt licenties uit


Hotelschool The Hague breidt licenties uit

 

Hotelschool The Hague gebruikt Maxcredible al langere tijd en breidt het gebruik uit met een extra licentie. 

Hotelschool The Hague maakt gebruik van verschi

Herinneringen voorafgaand aan de automatische incasso datum brengen mislukte incasso's wegens onvoldoende saldo bij de studenten sterk terug.

Verder wordt de mogelijkheid in de loop van het incassoproces verschillende partijen aan te schrijven gebruikt door op enig moment herinneringen naar het ouderlijk adres te sturen. 

Hotelschool The Hague is opgericht in 1929, en is daarbij een van de oudste zelfstandige hotelscholen in de wereld. Binnen 85 jaar is Hotelschool The Hague bekend geworden door de educatie en innovatieve research, en was gerangschikt onder de top 5 Hospitality Management scholen in de wereld, door TNS Global, wereldleider in marktonderzoek.

De school heeft twee campussen, één in Den Haag en één in Amsterdam, met een totaal van ongeveer 2000 studenten en 200 werknemers. Afgestudeerden van Hotelschool The Hague bezitten leidinggevende functies in de horeca industrie over de hele wereld.

Naast het Bachelor en Master Programma, heeft Hotelschool The Hague ook nog een van de beste Hospitality Research Centres, waar onderzoek wordt gedaan naar uitvindingen in de Hospitality industrie. 

www.hotelschool.nl

Steek er boven uit met een VVCM opleiding. 50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.


Wat kan het VVCM Credit Management Opleidingspakket voor u betekenen?


Wilt u een stap vooruit in uw loopbaan? De VVCM biedt drie gerenommeerde en hoog gewaardeerde opleidingen op het gebied van credit management:

Certified Credit Practitioner® (mbo+)
Certified Credit Controller® (ho)
Certified Credit Manager® (hbo+)


De opleidingen leiden u door het vakgebied heen, zowel op operationeel, tactisch als op strategisch niveau. Alle drie zijn door het CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) erkend.

Voor nadere info ga naar opleidingen.vvcm.nl

Profiteer van het aanbod
Steek er boven uit met een VVCM  opleiding.  50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management