Bespaar tijd met exportfile facturen ter incasso op maat.


Bespaar tijd met exportfile facturen ter incasso op maat.

Met de MaxCredible Wizard definieert u eenvoudig een exportfile voor de over te dragen posten ter incasso per incasso bureau. 

Hiermee komt u tegemoet aan de vereisten van alle verschillende incasso bureaus en besparen zowel u als het incassobureau tijd bij de overdracht en het inlezen van de factuurinformatie.

Volgorde van de informatiekolommen en de kolomnamen  in excel- of csv formaat worden per bestand gekozen.

Tevens kan gekozen worden tussen overdracht in een enkel bestand of in twee bestanden, een bestand met debiteur- en een bestand met factuurgegevens. 

Maakt u gebruik van meerdere incassobureaus of gerechtsdeurwaarders, maak dan meerdere files aan. Per factuur of debiteur kunt u kiezen van welk bestand, lees incassobureau , u gebruik gaat maken.

Tip: maak ook een bestand aan voor de administratie voor de facturen die laat afschrijven. Zo kunt u precies zien wat uit handen wordt gegeven, wat daarvan betaald wordt, wat direct wordt afgeschreven en wat na uit handen geven nog afgeschreven moet worden.

Functionaliteiten garantie!


Bent u het zat om elke keer tegen creditmanagement software aan te lopen die belangrijke functionaliteiten missen? Goed nieuws, vanaf nu heeft u daar geen last meer van, want MaxCredible heeft een functionaliteiten garantie!

Heeft het management wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Vraag een gratis demo aan
Functionaliteiten garantie!
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management