Waarom 'first contact to cash' leidt tot meer controle en winst


Waarom 'first contact to cash' leidt tot meer controle en winstOrders ontvangen en snel betaald krijgen: dat is de basis van elk goedlopend bedrijf. Niet voor niets besteden bedrijven daarom aandacht aan het order to cash proces. Een snel proces leidt immers tot snellere betalingen, meer grip op de cashflow, lagere operationele kosten en minder frustraties. Loopt alles snel en soepel? Dan levert dat bovendien meer tevreden klanten op. Hoewel de focus op het order to cash proces de laatste jaren veel verbeteringen heeft gebracht, is het nu tijd om de volgende stap te zetten. Vaak is de commerciële afdeling namelijk nog niet medeverantwoordelijk voor het proces. Gevolg: veel miscommunicatie over orders, focus op niet-kredietwaardige prospects, vertragingen en uiteindelijk hoge kosten. Deze whitepaper laat zien dat het traditionele order to cash proces te laat in het traject begint, wat voor problemen dit oplevert en hoe bedrijven dit kunnen verhelpen.

Steek er boven uit met een VVCM opleiding. 50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.


Wat kan het VVCM Credit Management Opleidingspakket voor u betekenen?


Wilt u een stap vooruit in uw loopbaan? De VVCM biedt drie gerenommeerde en hoog gewaardeerde opleidingen op het gebied van credit management:

Certified Credit Practitioner® (mbo+)
Certified Credit Controller® (ho)
Certified Credit Manager® (hbo+)


De opleidingen leiden u door het vakgebied heen, zowel op operationeel, tactisch als op strategisch niveau. Alle drie zijn door het CPION (Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland) erkend.

Voor nadere info ga naar opleidingen.vvcm.nl

Profiteer van het aanbod
Steek er boven uit met een VVCM  opleiding.  50% korting bij aankoop van een MaxCredible licentie.
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management