Blue Monday aanbieding!

Blue Monday aanbieding!

Automatiseer het proces zonder hoge investeringen


MaxCredible automatiseert het gehele credit management proces zonder hoge investeringen of onderhoudskosten

MaxCredible helpt u door Blue Monday!

Blue Monday. K*tdag. Grauwe, grijzen januariluchten, de deceptie van de maandagochtend op kantoor, de magische sfeer van de feestdagen is voorbij en wat overblijft zijn debiteuren die niet betalen die u en uw collega's moeten opvolgen. 

Zorg dat je dit jaar niet weer in je oude routine valt.  Begin met een 'frisse start'  op werk. Met MaxCredible zal je het geluk en plezier ervaren van het opvolgen van debiteuren. 

Maak eenvoudig profielen aan met geautomatiseerde en gepersonaliseerde multichannel opvolg patronen. Verkort de tijd van het incasseren van uitstaande posten met 50% en verklein tegelijker tijd de kosten met 50%. Maak van debiteurenbeheer een service en u zult blije klanten ervaren.

Alleen vandaag 10% korting op je bestelling bij MaxCredible. 

Looptijd tot 21-01-2020

Aanbieding Voorwaarden

Wat zijn uw voordelen met Maxcredible Customer Credit Management?

  • MaxCredible voorziet u van de nieuwe updates op kwartaalbasis. Deze zijn gratis.
  • De MaxCredible applicatie is beschikbaar als "native app" op Salesforce en integreert direct met al uw salesforce processen waaronder CRM.
  • Betrek andere afdelingen in het proces om disputen of klachten die betaling vertragen snel op te laten lossen door de mensen die dat vanuit hun functie kunnen doen. Bewaak zelf de tijdige oplossing en indentificeer en kwantificeer repeterende problemen.
  • De MaxCredible applicatie biedt u allesomvattend credit risk management.
  • Het is mogelijk toegang te verschaffen tot de MaxCredible applicatie voor partners.

50% sneller incasseren tegen 50% lagere kosten

Openstaande posten worden op factuur niveau volledig automatisch op basis van vooraf ingestelde criteria doorverwezen naar opvolgingsprofielen waarin multimediaal de debiteur aangezet wordt tot betaling.

AppExchange

Een selectie van onze klanten

Aanbevelingen

Fostered by