Bij aanschaf van een MaxCredible licentie krijgt u een cursus zakelijk engels cadeau!

Bij aanschaf van een MaxCredible licentie krijgt u een cursus zakelijk engels cadeau!

50% sneller incasseren tegen 50% lagere kosten


Openstaande posten worden op factuur niveau volledig automatisch op basis van vooraf ingestelde criteria doorverwezen naar opvolgingsprofielen waarin multimediaal de debiteur aangezet wordt tot betaling.

MaxCredible is beschikbaar in meer dan 30 verschillende talen. Toch zijn er situaties waarin je niet kunt communiceren in je moedertaal. Daarom krijgt je nu bij aanschaf van een MaxCredible licentie een cursus zakelijk engels cadeau! 

MaxCredible is beschikbaar in meer dan 30 verschillende talen. Toch zijn er situaties waarin je niet kunt communiceren in je moedertaal. Omdat het vandaag de internationale Dag van de Moedertaal is, krijgt u bij aanschaf van een MaxCredible licentie een cursus zakelijk engels cadeau! 

 

Looptijd tot 06-03-2020

Aanbieding Voorwaarden

Wat zijn uw voordelen met Maxcredible Customer Credit Management?

  • MaxCredible voorziet u van de nieuwe updates op kwartaalbasis. Deze zijn gratis.
  • De MaxCredible applicatie is beschikbaar als "native app" op Salesforce en integreert direct met al uw salesforce processen waaronder CRM.
  • Betrek andere afdelingen in het proces om disputen of klachten die betaling vertragen snel op te laten lossen door de mensen die dat vanuit hun functie kunnen doen. Bewaak zelf de tijdige oplossing en indentificeer en kwantificeer repeterende problemen.
  • De MaxCredible applicatie biedt u allesomvattend credit risk management.
  • Het is mogelijk toegang te verschaffen tot de MaxCredible applicatie voor partners.

Implementeer uw eigen Creditmanagement Strategie met de unieke Wizard

Met de installatiewizard implementeert u het credit management beleid van uw organisatie en creëert u een business case door het definiëren van Organisatie, Segmentatie en Communicatie instellingen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

AppExchange

Een selectie van onze klanten

Aanbevelingen

Fostered by