Segmenteer uw klanten: Wie zoet is.... Op 5 december Sinterklaas aanbieding.

Segmenteer uw klanten: Wie zoet is.... Op 5 december Sinterklaas aanbieding.

Neem alle betrokkenen op in het CM proces en voorkom factuurklachten.


Neem alle betrokkenen op in het CM proces en voorkom klachten/issues die betalingen vertragen. Dus iedereen die kan bijdragen aan het voorkomen van issues en daarmee aan tevreden klanten: Credit Management, verkoop, productie, distributie, management .

Segmenteer uw klanten en pas de juiste opvolgings strategie toe. Met MaxCredible kunt u de "zoete" en de "stoute" klanten op verschillende manieren benaderen. Beloon de zoete klanten en voedt de stoute op. Let op onze Sinterklaas aanbieding

Segmenteer uw klanten en pas de juiste opvolgings strategie toe. Met MaxCredible kunt u de "zoete" en de "stoute" klanten op verschillende manieren benaderen. Beloon de zoete klanten en voedt de stoute op. 

Klanten met verschillend betaalgedrag worden anders benaderd op verschillende momenten in de tijd en met verschillende boodschappen waarvoor u verschillende media inzet.

Met de MaxCredible Wizard en Dynamische Rapportages richt u dit zelf eenvoudig in en past u dit ook zelf eenvoudig aan op basis van voortschreidend inzicht in het betaalgedrag van uw klanten: Wie is zoet en wie is stout?  Sint heeft zijn boek nodig, u MaxCredible.

Let op onze Sinterklaas aanbieding

 

 

Looptijd tot 05-12-2017

Aanbieding Voorwaarden

Wat zijn uw voordelen met Maxcredible Customer Credit Management?

  • MaxCredible voorziet u van de nieuwe updates op kwartaalbasis. Deze zijn gratis.
  • De MaxCredible applicatie is beschikbaar als "native app" op Salesforce en integreert direct met al uw salesforce processen waaronder CRM.
  • Betrek andere afdelingen in het proces om disputen of klachten die betaling vertragen snel op te laten lossen door de mensen die dat vanuit hun functie kunnen doen. Bewaak zelf de tijdige oplossing en indentificeer en kwantificeer repeterende problemen.
  • De MaxCredible applicatie biedt u allesomvattend credit risk management.
  • Het is mogelijk toegang te verschaffen tot de MaxCredible applicatie voor partners.

Verkort de order to cash cyclus en verlaag kosten tegelijkertijd

MaxCredible Customer Credit Management Software helpt u de order to cash cyclus te verkorten en tegelijkertijd de kosten hiervan te verlagen.

AppExchange

Een selectie van onze klanten

Aanbevelingen

Fostered by