LEEG JE BUCKETS MET MAXCREDIBLE

LEEG JE BUCKETS MET MAXCREDIBLE

Bespaar door meldingen voor vervaldatum


Met de MaxCredible applicatie bespaart u geld door gebruik te maken van servicemeldingen voor de vervaldatum. Dit helpt met het detecteren en oplossen van factuurblokkerende issues voor de vervaldatum en helpt u op tijd uw geld te krijgen.

LEEG JE BUCKETS MET MAXCREDIBLE

Maxcredible helpt uw organisatie om de klanten sneller te laten betalen.

Door openstaande posten per op klantgroep aangepaste herinneringsstrategie op te volgen komt u structureel "boven op de stapel".

De laatste buckets uit de ouderdomsverdeling worden leeg.

Het ingebouwde issuemanagementsyteem helpt om het nakomen van betalings afspraken en -regelingen te bewaken. En tijdig oplossen van issues die betaling blokkeren te bewaken. Door issues die betaling in de weg staan snel, liefst voor de vervaldatum, op te lossen, verbetert u uw cashflow en krijgt u tevreden en tijdig betalende klanten.

De laatste buckets uit de ouderdomsverdeling worden leeg.

Inzicht in hoe vaak issues voorkomen, hoeveel geld daarom te laat wordt ontvangen en hoeveel tijd u besteedt om ze op te lossen geeft u bovendien de mogelijkheid structurele oplossingen te implementeren.

De laatste buckets uit de ouderdomsverdeling worden leeg.

Looptijd tot 31-10-2017

Aanbieding Voorwaarden

Wat zijn uw voordelen met Maxcredible Customer Credit Management?

  • MaxCredible voorziet u van de nieuwe updates op kwartaalbasis. Deze zijn gratis.
  • De MaxCredible applicatie is beschikbaar als "native app" op Salesforce en integreert direct met al uw salesforce processen waaronder CRM.
  • Betrek andere afdelingen in het proces om disputen of klachten die betaling vertragen snel op te laten lossen door de mensen die dat vanuit hun functie kunnen doen. Bewaak zelf de tijdige oplossing en indentificeer en kwantificeer repeterende problemen.
  • De MaxCredible applicatie biedt u allesomvattend credit risk management.
  • Het is mogelijk toegang te verschaffen tot de MaxCredible applicatie voor partners.

Neem alle betrokkenen op in het CM proces en voorkom factuurklachten.

Neem alle betrokkenen op in het CM proces en voorkom klachten/issues die betalingen vertragen. Dus iedereen die kan bijdragen aan het voorkomen van issues en daarmee aan tevreden klanten: Credit Management, verkoop, productie, distributie, management .

AppExchange

Een selectie van onze klanten

Aanbevelingen

Fostered by