MaxCredible Salesforce App


MaxCredible Salesforce App

De Salesforce Worldtour was afgelopen week in Amsterdam.

De laatste ontwikkelingen werden gepresenteerd waaronder ook de aanpassingen om AVG/GDPR te ondersteunen die Maxcredible uiteraard ook integreert om u te helpen om aan deze wetgeving te voldoen. 

Met MaxCredible profiteert u altijd van innovaties op technisch gebied en op het vakgebied.

Via de Salesforce AppExchange kunt u MaxCredible zelf 3 maanden gratis uitproberen. MaxCredible heeft hiertoe een demo gemaakt inclusief data. Dit stelt u in staat de MaxCredible functionaliteiten uit te proberen als ook de look and feel te proeven. 

Op het moment dat u het MaxCredible product uitprobeert wordt MaxCredible daar automatisch van op de hoogte gesteld en neemt contact op. 

Op het moment dat u aan een persoonlijk bezoek toe bent maken we daar een afspraak voor. Op dat moment kunnen we snel schakelen omdat u het product al aardig kent en de juiste vragen kunt stellen alvorens tot aankoop over te gaan. 

U kunt de MaxCredible App 
gebruiken als losstaande applicatie of als onderdeel van uw bestaande Salesforce omgeving zodat uw CRM en uw Credit Management direct geintegreerd zijn.

Ga snel naar de site en start uw trial.

Next Level Academy opleiding GRATIS bij MaxCredible licenties.Om altijd de beste Credit Management Strategie in te kunnen zetten heeft u kennis en middelen nodig. 


MaxCredible en Next Level Academy leveren de perfecte combinatie van kennis en systeem om

  • enerzijds het beleid te bepalen en 
  • anderzijds, met behulp van een wizard, het gekozen beleid om te zetten in een operationeel Credit Management Systeem

Ga naar opleidingsaanbod op de site

 

Next Level Academy opleiding GRATIS bij MaxCredible licenties.
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management