Over ons


MaxCredible is de Europese marktleider op het gebied van Customer Credit Management Software. De innovatieve producten en diensten van MaxCredible helpen bedrijven wereldwijd met het verkorten van de order to cash cyclus en het reduceren van de Credit Management kosten.

Tot 50% sneller incasseren tegen tot 50% lagere kosten.

Tevens helpt de software van MaxCredible om klant- en medewerkertevredenheid te vergroten.

MaxCredible is opgericht in 2000 en wereldwijd actief. In Europa sluiten we dagelijks nieuwe klanten aan in onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. 

MaxCredible focust zich volledig op het doorontwikkelen van haar producten en het uitbreiden van de dienstverlening. Voor training, detachering, incasso, consultancy en connection heeft MaxCredible daarom geautoriseerde partners. Verder werkt MaxCredible nauw samen met universiteiten en andere wetenschappelijke organisaties bij de ontwikkeling van de volgende generatie MaxCredible producten. 

MaxCredible's brand values zijn snelheid, hightech communicatie en transparantie. De innovatieve MaxCredible software levert alle management disciplines de middelen om de order to cash cyclus significant te versnellen tegen aanzienlijk lagere operationele kosten. 

image

Maxcredible Customer Credit Management (in het kort)


Issue Management

Issue Management is het proces van identificeren en oplossen van problemen. Dit kunnen problemen zijn met betrekking tot personeel, leveranciers, technische technische problemen of bijvoorbeeld een tekort aan materialen.

Credit Risk Management

Credit risk management heeft betrekking tot het verkleinen van verliezen door het begrijpen van de deugdelijkheid van het kapitaal en kredietvoorzieningenreserves van banken - een proces dat al heel lang een uitdaging is voor financiële instellingen.

Debiteurenbeheer strategie

Cash vorderen is het proces van het innen van openstaande bedragen van debiteuren. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden afhankelijk van de strategie van het bedrijf.

Software as a Service

Software as a Service (SaaS) is software die als een online dienst wordt aangeboden. De klant sluit bijvoorbeeld een contract per maand per gebruiker. De SaaS-aanbieder zorgt voor installatie, onderhoud en beheer.

Debiteurenbeheer software

Het beheren van de inkomende geldstromen en het incasseren van de openstaande vorderingen staat centraal. Debiteurenbeheer gaat verder dan alleen boekhouding. Debiteurenbeheer is een snelle en effectieve manier om uw financiële positie te versterken.

Innovation

Innovation - Technology, functionalities, reports, implementation, knowledge database, license model, product innovation, multilingual, links, marketing

ERP

The MaxCredible Customer Credit Management Platform is easy to link to ERP systems. Considerations include rapid installation, ease of use, unlimited possibilities and functionalities and also price.


Unieke Eigenschappen


Query tool/Report generator

Met de maxCredible applicatie beschikt naast een aantal voorgedefinieerde rapporten over de mogelijkheid je eigen rapporten te definiëren naar de specifieke wensen van de organisatie.

Meertalig

Het MaxCredible Customer Credit Management Platform wordt geleverd in alle talen. Door slechts een keer te klikken verschijnt de software in de taal naar keuze. Hetzelfde geldt voor de MaxCredible website met daarop o.a. de Q&A en instructie films.

Gratis Demo

MaxCredible laat u graag zien wat onze software voor uw bedrijf kan betekenen.Ga naar de Salesforce AppExchange om de app te testen via een gratis demo.

Installatiewizard

De installatiewizard implementeert het credit management beleid van de organisatie en creëert een business case door het definiëren van Organisatie, Segmentatie en Communicatie instellingen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Meerdere gebruikers

De MaxCredible applicatie ondersteunt meerdere gebruikers met verschillende functies en rechten. Op deze manier ondersteunt MaxCredible toegang voor gebruikers van alle afdelingen en ook andere stakeholders in het Credit Management proces.

Voeg documenten toe op factuur/issue/cliënt niveau

Alle relevante email-, brief,- of andere media documentatie kan toegevoegd worden op factuur, issue of cliënt niveau naar wens van de organisatie. Dit kan gedaan worden via een workflow of handmatig.

Maak klantscherm voor groep klanten

Maak debiteurenscherm voor groep klanten

Next Level Academy opleiding GRATIS bij MaxCredible licenties.Om altijd de beste Credit Management Strategie in te kunnen zetten heeft u kennis en middelen nodig. 


MaxCredible en Next Level Academy leveren de perfecte combinatie van kennis en systeem om

  • enerzijds het beleid te bepalen en 
  • anderzijds, met behulp van een wizard, het gekozen beleid om te zetten in een operationeel Credit Management Systeem

Ga naar opleidingsaanbod op de site

 

Next Level Academy opleiding GRATIS bij MaxCredible licenties.
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management